Wij zijn op zoek naar een:

Servicemedewerker ICT 1e lijns

18 uur
Vught
Gehandicaptenzorg
FWG 35/40 (CAO Gehandicaptenzorg)
Uiterste reactie datum: 25 november 2021

Wat ga je doen?
Samen met de coördinator ICT bouw je aan het Servicebureau dat zorgt dat onze zorgmedewerkers met de juiste ICT middelen hun werk kunnen doen. Je denkt mee over het structureel oplossen van veel voorkomende incidenten, signaleert tijdig trends en reikt ideeën aan om onze medewerkers te ondersteunen en zo zelfredzaam mogelijk te maken.

Je bent als service medewerker ICT de spin in het web. Jij bent samen met de coördinator ICT het aanspreekpunt voor al onze gebruikers. Om ervoor te zorgen dat het proces gecontinueerd kan worden, draag jij zorg voor een adequate registratie en behandeling van diverse incidenten en servicevragen die binnenkomen. Eerstelijns incidenten en servicevragen handel je in samenwerking met de Frontoffice af. Tweedelijns incidenten en servicevragen pak je op in overleg met de coördinator of met de toepasselijke (externe) partij. Je bewaakt de voortgang van alle meldingen en koppelt terug aan de gebruikers.
Naast dat je met oplossingen komt, analyseer je de incidenten en servicevragen, signaleer je gebruikersbehoeften en vertaalt dit in verbetervoorstellen.

Je ondersteunt de gebruikers niet alleen door vragen te beantwoorden, maar ook door het verzorgen van instructies en het opstellen van handleidingen en het assisteren bij gebruikerstests. Naast de eerstelijns ondersteuning verzorg je alle operationele beheerprocessen voor de werkplekken, het lokale netwerk, het verpleegkundig oproepsysteem en de telefooncentrale en –toestellen.

Wat bied jij?

Je haalt voldoening uit het leveren van een grote bijdrage in de ICT ondersteuning voor onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren medewerker die het leuk vindt de ICT ondersteuning naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben jouw hulp nodig om daar verandering in te brengen!

Je denkt in mogelijkheden en met jouw klant- en servicegerichte aanpak ben je voor iedereen benaderbaar en transparant. Je neemt initiatieven om problemen te voorkomen, storingen op te lossen en hebt oog voor verbeteringen. Je kunt goed overzicht houden en van het halen van deadlines raak je niet van slag.

Kortom we zoeken een Service-medewerker ICT voor wie deze dienstverlening echt zijn of haar passie is.

Verder kenmerk je je door:

  • te beschikken over een afgeronde mbo ICT opleiding (niveau 3/4) en werkervaring in een soortgelijke functie;
  • kennis te hebben van ITIL processen en netwerken;
  • kennis van en ervaring met Microsoft O365 en Sharepoint producten en diensten en ervaring met een servicemanagementtool;
  • je bent communicatief vaardig en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);
  • zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • een proactieve werkhouding en doorzettingsvermogen;
  • integer, innovatief en enthousiast te zijn.

Wat bieden wij?
De Robert Coppes Stichting biedt je een uitdagend en gevarieerd takenpakket in een goede werksfeer. Binnen de Coppes is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en is een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden beschikbaar voor alle medewerkers. We bieden je een dienstverband van 18 uur per week, verdeeld over 3 dagen. We bieden een arbeidsovereenkomst, schaal 35/40. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Op basis van deze CAO biedt de Robert Coppes Stichting een volledige dertiende maand als eindejaarsuitkering.

Informatie en sollicitatie
Jouw reactie
Algemene informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: www.robertcoppes.nl. Meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Roy Janssen via telefoonnummer (073) 657 91 57.

Brieven met CV kunnen tot uiterlijk 15 november 2021 gestuurd of gemaild worden naar Yasmine via P&O@robertcoppes.nl. Sollicitatiegesprekken staan gepland op 17 november in de middag en 18 november in de ochtend.

Heb je vragen? Bel of mail naar:

Foto van P&O adviseru
Petra van Antwerpen
P&O adviseur
T: (073) 657 91 57
E: P&O@robertcoppes.nl

Afbeellding van Maartje, woonbegeleider

Klik hier om het ervaringsverhaal van woonbegeleider Maartje te lezen.

Klik hier om het ervaringsverhaal van medewerker Servicebureau Mieke te lezen.