Praktijkstages en leerbanen

Als stagiair bij de Robert Coppes Stichting tel je mee! Wat je hebt geleerd, breng je direct in praktijk. Door mee te draaien leer je veel: specialistische kennis over de doelgroep en/of een bepaald vakgebied én je krijgt de kans om te leren en ervaring op te doen in een fijne, persoonlijke werkomgeving. We leren ook van jou, door de nieuwe kennis die je meebrengt en je frisse blik.

Je kunt tijdens je stage rekenen op ondersteuning door kundige en betrokken werkbegeleiders. Dit zorgt voor een werkpraktijk waarin aandacht is voor uitdaging, maar ook ruimte bestaat voor persoonlijke ontwikkeling en het maken en oplossen van fouten. We organiseren regelmatig bijeenkomsten voor studenten om onderling leerervaringen uit te wisselen en met elkaar te reflecteren.

Stagemogelijkheden

De Robert Coppes Stichting leidt studenten vanuit alle opleidingsniveaus (MBO-, HBO- en WO-niveau) en met verschillende opleidingsprofielen op. We bieden praktijkstages (BOL) en leerbanen (BBL).

Er zijn stageplaatsen in onze woonvoorzieningen in Vught, maar ook de dagbestedingslocaties in Vught, Nijmegen en Spaubeek evenals de ondersteunende diensten hebben regelmatig plekken beschikbaar. We zijn een erkend leerbedrijf en werken samen met regionale onderwijsinstellingen zoals het Koning Willem 1 College.

Klik hier om het ervaringsverhaal van stagiair Desiree te lezen.

Desiree, leerling

Klik hier om het ervaringsverhaal van stagiair Desiree te lezen.

Heb je vragen? Bel of mail naar:


Joyce Luijbregts
Praktijkopleider
T: 06 13 58 93 64 / 073 657 91 57
E: jluijbregts@robertcoppes.nl