Ontwikkelmogelijkheden

Bij de Robert Coppes Stichting staat jouw ontwikkeling niet stil!
We bewegen mee met jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling en kijken samen naar wat jij nodig hebt. We vinden het belangrijk dat medewerkers inzicht hebben in hun kennisbehoefte en zich blijven ontwikkelen. Hierdoor kun je cliënten nog beter ondersteunen.

Wat merk je hiervan in praktijk? In onze leerkalender staan diverse interne en externe modules op basis van inhoudelijke thema’s die te maken hebben met de visuele beperking en bijkomende problematiek. Onderwerpen zoals coaching en zelf organiserend werken vind je in ons algemene leeraanbod terug.

Op de jaarlijkse kennisdagen (intern en binnen de branche visueel) kun je deelnemen aan diverse workshops. Zo blijft je kennis nog beter up to date. Natuurlijk staan we ook open voor persoonlijke leervragen.

Iedereen is kenniswerker

Als zorgmedewerker zul je ervaren dat er in veel gevallen niet één methode of één werkwijze is, maar dat je kennis en praktische vaardigheden met elkaar combineert. In jouw rol als kenniswerker vinden we het vanzelfsprekend dat je een bijdrage levert aan kennisontwikkeling.
De afdeling Expertise, Innovatie en Kennis werkt aan het vastleggen en wetenschappelijk onderbouwen van onze specialistische kennis. Medewerkers leveren input voor deze studies door hun expertise te delen en ontwikkelingen te signaleren.

Heb je vragen? Bel of mail naar:

Foto van P&O adviseru
Petra van Antwerpen
P&O adviseur
T: (073) 657 91 57
E: P&O@robertcoppes.nl

Klik hier hier om het ervaringsverhaal van Violet, coördinator Leren en Ontwikkelen te lezen.

Klik hier hier om het ervaringsverhaal van Violet, coördinator Leren en Ontwikkelen te lezen.